Wat is er te doen?

Zin in een ongewoon avontuur? Bezoek 's werelds best bewaarde drukkerij en geniet er van de intieme sfeer. Voor jong en oud, letterfreaks en boekenwurmen. Rondleidingen, tentoonstellingen, workshops en evenementen.
bezoekers aan het raam van de leeszaal
Tijdelijke tentoonstellingen, evenementen, drukdemonstraties. Museum Plantin-Moretus biedt veel meer dan enkel een museumbezoek.
wachtrij voor het museum
Rondleidingen, creatieve ateliers, drukdemonstraties en dagprogramma's: kom met je groep naar het museum en maak het bezoek levendiger of gevarieerder dankzij ons aanbod voor groepen.
Actieve, speelse, leerzame rondleidingen ... Creatieve ateliers rond boeken en drukken... Activiteiten voor klein en groot. Ontdek ons scholenaanbod.
verklede kleuters volgen een rondleiding in Museum Plantin-Moretus
Ga zelf aan de slag als was je een echte drukker, vier je verjaardag op een originele manier, luister hoe het museum tot leven komt met het hoorspel of ga op zoek naar de moordenaar van Balthasar. Voor elk wat wils.
In de kijker
foto: Victoriano Moreno
Het museum komt tot leven met een amusant hoorspel in de Antwerp Museum App.
zondag 15 december 2019 van 10:30 tot 12:00
Individuele bezoekers
Voor personen met dementie en hun mantelzorger(s).