Wat is er te doen?

Zin in een ongewoon avontuur? Bezoek 's werelds best bewaarde drukkerij en geniet er van de intieme sfeer. Voor jong en oud, letterfreaks en boekenwurmen. Rondleidingen, tentoonstellingen, workshops en evenementen.
bezoekers aan het raam van de leeszaal
Tijdelijke tentoonstellingen, evenementen, drukdemonstraties. Museum Plantin-Moretus biedt veel meer dan enkel een museumbezoek.
wachtrij voor het museum
Rondleidingen, creatieve ateliers, drukdemonstraties en dagprogramma's: kom met je groep naar het museum en maak het bezoek levendiger of gevarieerder dankzij ons aanbod voor groepen.
Actieve, speelse, leerzame rondleidingen ... Creatieve ateliers rond boeken en drukken... Activiteiten voor klein en groot. Ontdek ons scholenaanbod.
verklede kleuters volgen een rondleiding in Museum Plantin-Moretus
Ga zelf aan de slag als was je een echte drukker, vier je verjaardag op een originele manier, luister hoe het museum tot leven komt met het hoorspel of ga op zoek naar de moordenaar van Balthasar. Voor elk wat wils.
foto: Sigrid Spinnox
Bent u op zoek naar een verrassende bedrijfsuitstap of teambuildingsactiviteit? Laat u dan rondleiden door onze ervaren museumgidsen of doe een workshop. Wedden dat u elkaar op een heel andere manier leert kennen?
dame met kruk in het 18de eeuwse salon
Het museum is een historisch huis. Op de gelijkvloerse verdieping ontvangen we iedereen. Hebt u een visuele beperking? Dan bieden wij u een speciale rondleiding aan.
In de kijker
foto: Victoriano Moreno
Het museum komt tot leven met een amusant hoorspel in de Antwerp Museum App.
Voor personen met dementie en hun mantelzorger
Antwerp Museum App
Je persoonlijke gids in de Antwerpse musea én daarbuiten
De Antwerp Museum App, dat is alle Antwerpse musea in één app. Met deze app kan je rondleidingen volgen in verschillende Antwerpse musea én in de stad.