Schatten van Vlieg in het Museum Plantin-Moretus

Ga op actieve speurtocht met het hele gezin door de benedenverdieping van het museum. Spot alledaagse en andere dieren op verrassende plekken.
donderdag 01 juli 2021 tot dinsdag 31 augustus 2021 van 10:00 tot 17:00
Individuele bezoekers

Met een bingokaart in de hand speur je naar alledaagse en andere dieren, verstopt in de kunstwerken en op voorwerpen in de museumzalen. Wie roept het eerst “Bingo!”?

Waar ben ik? Dier ben ik!

In de 18de eeuwse eetkamer geef je je oren en ogen de kost en geniet je van een heus klank- en lichtspel. (Hoor ik daar een schaap mekkeren?) Tussendoor spelen jullie het Vlies en Bij-twisterspel in onze mooie binnentuin. En aan het einde van je bezoek stoot je misschien wel op een schat van Vlieg...

Haal je speurboekje aan de balie van het museum. Deze activiteiten zijn gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ouders betalen wel een toegangsticket.

foto's: An Eisendrath