Museumshop

Een aankoop met meerwaarde? Die vindt u in onze Museumshop. Boeken, design vazen tot zelfs een huisparfum... Laat u hier gerust verleiden.

In onze museumwinkel waant u zich in de originele Plantijnse drukkerij. Van boek tot beker, van design vaas tot huisparfum met 100 % natuurlijke geuren: u vindt het hier allemaal.

De museumshop is vrij toegankelijk voor iedereen. Ingang via de Vrijdagsmarkt of het museum. Openingsuren: van dinsdag tot zondag van 10 tot 17 uur.

 

Rijk aanbod


Leuke souvenirs

Wenskaarten, postkaarten, bladwijzers, schriftjes, magneten, puzzels, potloden, keukenhanddoeken, katoenen draagtassen, T-shirts, sjaals, bookseats, de presse-papiers van het Glazen Huis, de ‘Errare humanum est’ – gom! en zoveel meer.


Voor de jonge museumbezoeker

In de museumshop weet ook onze jonge bezoekers te bekoren met leuke kinder- en jeugdboeken, caleidoscopen, kleurpotloden, tekenboeken, een veren balpen, een T-shirt met de afbeelding van een draak uit de 16de eeuw.


Museumgids

De museumgids vindt u in zeven talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Chinees en Japans.


Boeiende boeken

‘Christopher Plantin and Engraved Illustrations in Sixteenth-Century Europe’, ‘Ortelius’ Spieghel der Werelt, Catalogue of illuminated Manuscripts Museum Plantin-Moretus’, studies over het drukkersgeslacht Moretus...

 

Museum Plantin-Moretus
Unesco werelderfgoed

Meld je aan voor onze nieuwsbrief