Vervelen is geen optie: Leve de creativiteit!

Staycation tips

Creativiteit troef bij het Museum Plantin-Moretus. Knutseltips voor groot en klein.

Met deze tips is vervelen uitgesloten. Voor kleine en grote knutselaars.

Ook leuk
Dodospel
naar het klassieke gezelschapsspel 'ganzenbord'
Om de 500ste verjaardag van drukker-uitgever Christoffel Plantin te vieren, doken we in onze collectie houtblokken en staken de klassieker 'Ganzenbord' in een Impressed by Plantin-jasje.
#impressedbyplantin
Brieven schrijven is plots weer helemaal in. Verras je ouder, grootouder of vriend die je nu even niet kan zien met een mooie brief. Op zelfgemaakt briefpapier! We helpen je op weg.
Het Prentenkabinet bewaart meer dan 20.000 tekeningen, prenten, etsen, ... Een kleine selectie kan je nu zelf van een kleurtje voorzien.
Dodospel
Met onze gratis printables
Laat de collectie van het museum je inspiratiebron zijn om thuis leuke DIY-namiddagen en spelletjes-avonden te beleven. Ontdek hier onze gratis wenskaarten, creatips en gezelschapsspel om thuis te printen.