World Tattoo Day

UITGESTELD

Evenement

Kom tijdens World Tattoo Day naar het museum en loop buiten met een stukje van het museum geïnkt op je lichaam.

BELANGRIJK: Dit evenement gaat niet door wegens maatregelen coronavirus. Het museum bekijkt of dit event op een ander moment en/of in besloten kring kan doorgaan voor de bevestigde kandidaten. Het museum zal hierover een persoonlijk bericht sturen naar de betrokkenen.

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat het Museum Plantin-Moertus dicht tot en met 18 mei 2020. Ook alle evenementen in het Museum Plantin-Moretus worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket gekocht hebben, krijgen een persoonlijk bericht. We informeren binnenkort over de geplande evenementen.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.

+++

Museum Plantin-Moretus bezit een enorme collectie houtsnedes, zo'n 14.000. En daar zitten heel wat ontwerpen tussen die je zo in een tattooshop zou kunnen vinden.

En dus brengen we voor één keer de tattooshop naar het museum! SIN SIN Tattoo (Frederik Moens en Emil Flamingo) tatoeëert die dag in de Kleine Bibliotheek.

Oproep

Jullie reageerden erg enthousiast op onze oproep naar kandidaten voor een tattoo. De inschrijvingen zijn afgesloten. Het is helaas niet meer mogelijk om je die dag te laten tatoeëren in de Kleine Bibliotheek.

Museum Plantin-Moretus
Unesco werelderfgoed

Meld je aan voor onze nieuwsbrief