Wij schenken 6 wildcards aan jong creatief talent

Masterclasses

Museum Plantin-Moretus organiseert 3 Masterclasses. We willen jong talent extra kansen bieden om aan een van de Masterclasses deel te nemen.

De Masterclasses die het museum organiseert (naar aanleiding van #impressedbyplantin) zijn gegeerd door grafisch talent. Museum Plantin-Moretus wil jong talent extra kansen bieden om aan een van de Masterclasses deel te nemen.

Word je wild van de structuur van papier en de geur van inkt? Wil je graag op onze kosten een Masterclass door Sara De Bondt, Thomas Gravemaeker of Dafi Kühne volgen? Stel je dan vlug kandidaat voor een wildcard!

• Je bent tussen 18 en 26 jaar jong
  • Je puilt uit van grafisch talent en enthousiasme en je wilt graag op onze kosten een Masterclass volgen van een van de drie Masters (twv 125 euro)
  • Bezorg je CV en portfolio (tja, die zal je ooit toch eens moeten maken ;-) ) aan kristof.vancraybex@antwerpen.be en geef kort je motivatie
  • Sorteer de drie Masterclasses, zet bovenaan diegene die je het liefst volgt, gevolgd door je tweede en derde keuze (Dafi Kühne, Sara De Bondt, Thomas Gravemaeker)
  • Deadline: ten laatste maandag 2 november 2020 om 8u willen we je kandidatuur in deze mailbox: kristof.vancraybex@antwerpen.be
  • Op het einde van die week krijg je van ons te horen of je er bij bent!