Koop je Museumpas in Museum Plantin-Moretus

Bezoek een jaar lang Museum Plantin-Moretus en meer dan 160 andere Belgische musea. Wanneer je wil en zo vaak je wil, voor maar €59.

Hoe werkt de museumpas?

Musea

Met je museumpas kan je de permanente tentoonstellingen van de meer dan 160 deelnemende musea zo vaak bezoeken als je maar wenst.

Tijdelijke tentoonstellingen

Ook tijdelijke tentoonstellingen kan je met de museumpas gratis of met fikse korting bezoeken.

Geldigheid

De museumpas heeft een geldigheid van één jaar. Het abonnement van één jaar start bij je online registratie of vanaf je eerste museumbezoek. Zonder registratie of bezoek start deze termijn automatisch 2 maanden na aankoop.

Op 1 november 2020 werden de abonnementen even op pauze gezet. De resterende looptijd van het abonnement start pas wanneer de pashouder opnieuw een museum bezoekt met de museumpas.

Alle deelnemende musea

• te koop aan de balie van Museum Plantin-Moretus of online
  • €59
  • verleng je je huidige abonnement voor de vervaldatum dan betaal je €54 voor een nieuw jaar