De Van Rossems op bezoek in het museum

di 25 februari om 20.30u op NPO2

De Van Rossems kwamen bij ons op bezoek. Volg hun tocht door Antwerpen op de Nederlandse zender NPO2 op dinsdag 25 februari.

Het Nederlandse trio Maarten, zijn broer Vincent en zijn zus Sis bezoeken onder meer Museum Mayer van den Bergh, Museum Plantin-Moretus en het Rubenshuis.

Over de Van Rossems

Maarten, Vincent en Sis Van Rossem gaan op stap in steden in Nederland en net over de grens. De drie Van Rossems laten elkaar plekken zien die de anderen nog niet zo goed kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Ze doen dat zoals alleen zij dat kunnen: met veel kennis, zonder enige opsmuk en met gevoel voor humor. Maarten bekijkt de steden vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent is expert op het gebied van architectuur.

Hier zijn de Van Rossems op televisie

25 februari om 20.30u op de Nederlandse zender NPO2