Impressed by Plantin

Collectie houtblokken online

Ontdek vanaf 15 maart de indrukwekkende collectie houtsneden in hoge resolutie. Een inspiratiebron voor nieuwe creaties. Be impressed!

Plantin als inspirator

In 2020 brengt Museum Plantin-Moretus een ode aan Christoffel Plantin. We zetten verschillende nieuwe aspecten van deze bijzondere man in de verf. Plantin is behalve een succesvol ondernemer ook een inspirator. Ter ere van zijn 500ste verjaardag lanceren we op 15 maart de indrukwekkende collectie houtsneden in hoge resolutie. Om te bekijken, downloaden en creëren. Zeemonsters, rijk geïllustreerde letters en meer. Be impressed.

Gerelateerd
Christoffel Plantin is jarig en dat vieren we
In 2020 vieren we de 500ste verjaardag van Christoffel Plantin. Dat doen we met een gul en gevarieerd programma dat je een verrassende kijk geeft op een veelzijdig man: Christoffel Plantin als inspirator, reiziger, briefschrijver én bewoner van de bewogen 16de eeuw. Vier je met ons mee?
500 jaar Plantin
Gratis taart op 15 maart
zondag 15 maart 2020 van 10:00 tot 21:00
Individuele bezoekers
Christoffel Plantin wordt 500 jaar. En dat vieren we met taart. Uiteraard! En er is meer.
500 jaar Plantin
zaterdag 21 maart 2020 van 10:00 tot 17:00
Individuele bezoekers
Kom tijdens World Tattoo Day naar het museum en loop buiten met een stukje van het museum geïnkt op je lichaam.