Workshops | maak je eigen travelbook & schetsen in het museum

openingsweekend mini-expo 'Op reis met Plantin'

Workshop

Snel enkele foto's nemen en delen met je vrienden, zo weet iedereen ook weer waar je geweest bent. Maar het kan ook anders, trager ... Maak je eigen 'travelbook' en leg daarin de mooiste plekjes van het museum vast. Met tekeningen of in tekst, jij kiest. Het is tenslotte jouw reiservaring.
zaterdag 25 april 2020 van 13:30 tot 16:30
Individuele bezoekers

Reisindrukken met pen en papier

Vertragen en reizen gaan hand in hand. En dan even de tijd nemen om je belevenissen neer te pennen. Bijvoorbeeld in je zelf genaaide 'travelbook'. Net zoals elk welgeaard reiziger in de 16de eeuw dat zou doen. Wedden dat je al die smartphone reizigers het nakijken geeft?

Je reis vastleggen zoals in Plantins tijd

Ben je al in het museum geweest en heb je ook je indrukken vastgelegd met je smartphone en doorgestuurd naar je vrienden? Vandaag hebben we een beter idee. We geven je pen en papier en laten je de mooiste plekjes gewoon op papier vastleggen. Net zoals reizigers in de 16de eeuw dat met hun vakantieherinneringen deden.

• za 25 en zo 26 april, telkens van 13.30 t/m 16.30 uur
  • inloopworkshop, sluit aan wanneer het je uitkomt