A Brush with silence | dag van de stilte

kalligrafie performance door Brody Neuenschwander

Zondagavond 25 oktober 2020 hoor je in het museum enkel het kraken van de antieke houten vloeren en het krassen van inktpennen. Op de dag van de stilte vormt het museum het decor van ‘A Brush with Silence’, een kalligrafie performance door kunstenaar Brody Neuenschwander.
zondag 25 oktober 2020 van 18:00 tot 21:00
Individuele bezoekers Uitverkocht

Kalligrafen met verschillende culturele achtergronden vullen het museum. Elke kunstenaar schrijft met traditionele pennen en penselen en in zijn eigen schrift. Het publiek kijkt over hun schouders mee en ervaart de stilte en concentratie van de artiesten. Het samen creëren van letters en woorden die in verschillende talen geschreven worden, brengt kalligrafen en bezoekers met verschillende culturele achtergronden samen.

Bekijk hier de performance in Moscow:

• zondag 25 oktober 2020 van 18 tot 21 uur
  • De kalligrafen zitten verspreid in verschillende kamers op het gelijkvloers, de eerste verdieping blijft die avond gesloten.
  • Dit evenement is volledig uitverkocht. Er worden geen tickets verkocht op de avond zelf. Het heeft dus geen zin om de avond zelf naar het museum af te zakken zonder ticket.
  • Je ticket geeft recht op één uur toegang tot het museum. Kom je om 20.30 binnen, dan heb je een half uur (om 21 uur sluiten de deuren).
  • Vergeet je mondmasker niet.