U vraagt ... ons aanbod op maat!

Hebt u een groep of klas met bijzondere vragen? Hebt u een speciaal verzoek of bent u bezig met een project? We maken graag een aangepast programma voor u, op maat van uw groep.

Enkele voorbeelden

• Voor een eerste jaar Buitengewoon Onderwijs werken we mee aan een programma rond zelfportretten. Hoogtepunten zijn een bezoek aan het Prentenkabinet en een workshop Etsen.

• Het naburige rust- en verzorgingstehuis komt met 12 rolstoelgebruikers op bezoek in het kader van een boekenproject. We hebben een aangepast programma mét een drukdemonstratie.

• Voor blinden en slechtzienden organiseren we rondleidingen met een speciaal daarvoor opgeleide gids en met ondersteunend voelmateriaal en teksten in braille.

• Een leerkracht Latijn bezoekt elk jaar met zijn leerlingen het museum. Speciaal voor de gelegenheid kunnen zij in onze leeszaal een aantal boeken bekijken.

• Voor kansengroepen, alfabetiseringscursussen en groepen in basiseducatie heeft het museum een speciaal aanbod met een aangepast taalgebruik en veel visuele ondersteuning.

Meer info?