Museum Plantin-Moretus ontvangt eervolle vermelding voor de International Award van Museums + Heritage

Museum Plantin-Moretus krijgt een eervolle vermelding op de prestigieuze awarduitreiking van Museums + Heritage in Londen

Op 17 mei vond de uitreiking van The International Award van Museums + Heritage plaats. Iris Kockelbergh, directeur van het Museum Plantin-Moretus nam in London de eervolle vermelding in ontvangst.

Het museum is trots dat ze internationaal gehonoreerd wordt voor de inspanningen die het museum en de stad Antwerpen de voorbije jaren leverden. Het vernieuwd museumconcept, het nieuwe depot en de nieuwe leeszaal wordt door de professionele vakjury gesmaakt en erkent als een innovatieve kwaliteitsvolle project.