Parade van nieuwe superhelden - inloopworkshop

Teken mee aan een indrukwekkende stoet en bewonder het resultaat in de hal van het museum.
woensdag 01 maart 2017 van 13:30 tot 16:30
Individuele bezoekers

Koning Filips II

Koning Filips II organiseert in 1558 een indrukwekkende stoet voor zijn overleden vader Keizer Karel V. De koning laat de volledige parade optekenen: een tekening van wel 12 meter lang!

Een nieuwe stoet

Vandaag, een paar honderd jaar later, tekenen we onze eigen parade! Een stoet van interessante en leuke figuren, een parade van moderne helden.

Je favoriete zanger, je lievelingsacteur, een topvoetballer, of gewoon jezelf ... het maakt niet uit wie je tekent, als jij het maar een boeiend persoon vindt!

De gloednieuwe indrukwekkende stoet wordt tentoongesteld in de hal van het museum.

Voor tekentalenten en mensen met twee linkerhanden

Ben je niet zeker van je tekenpen? Geen nood, we zorgen voor kartonnen 'dummies' met beweegbare ledematen. En cartoonist Vero Beauprez wijst ons vakkundig de weg. Iedereen kan dus mee doen.

• woensdag 1 maart doorlopend van 13.30 tot 16.30 uur, sluit aan wanneer het je past
  • reserveren is niet nodig
  • voor iedereen van 4 tot 94 jaar
  • inkom van het museum is betalend, de workshop is gratis