Krokuskriebels | Bij Christoffel en Martina kletteren de letters om je hoofd

Christoffel Plantijn en zijn lieve dochter Martina ontvangen iedereen in het mooiste huis van de stad Antwerpen aan de Vrijdagmarkt.

Christoffel toont je trots zijn grote huis en Martina verklapt een spannend verhaal over letters. De twee poppen zijn dol op puzzelen, verkleedpartijtjes, zingen, lachen en dansen. Jij komt ook?

Christoffel vertelt over zijn huis en over het verschil tussen het leven vroeger en nu. Zijn dochter Martina is een leergierig meisje en vertelt de kinderen alles over letters en het harde werk in de drukkerij.

• Dinsdag 13 februari, donderdag 15 februari en vrijdag 16 februari telkens van 10 tot 12 uur
  • voor kinderen van 4 tot 7 jaar
  • gratis, maar reserveren is verplicht bij jan.haveneers@stad.antwerpen.be
  • Ouders die lid zijn van de gezinsbond kunnen ondertussen het museum bezoeken aan de helft van de prijs. Zij betalen €4 i.p.v. €8